Skip to content

High Tech PCBA

High Tech PCBA

High Tech PCBA producten hebben tegenwoordig steeds meer geavanceerde functies te bieden. Dit terwijl producten steeds kleiner en dunner worden ontwikkeld. Als gevolg hiervan worden er hogere eisen gesteld aan het uiteindelijke PCB-ontwerp. De High Tech PCBA. Een juiste keuze maken voor de ontwerpfase is dan ook een must. Bij Infinity HTS zit je goed als het gaat om de juiste ondersteuning en realisatie van jouw specifieke eisen en wensen binnen een High Tech PCBA. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.

High Tech PCBA Electronica

De PCBA electronica wordt steeds meer ‘high tech’. De elektronische functies worden een steeds kleinere producten geperst. Componenten worden namelijk ook steeds kleiner waardoor de assemblages meer dicht opeengepakt moeten zijn met kleinere functies etc. Denk bijvoorbeeld aan de mobiele telefoon, de smartphone die steeds dunner, compacter en veelzijdigere functies nodig heeft om aan de behoefte van de consument te voldoen.

Het ontstaan van deze steeds meer geavanceerdere High Tech PCBA Electronica producten heeft ertoe geleid dat High Tech PCBs steeds normaler zijn geworden. Bij Infinity HTS begrijpen we dit als geen ander en gaan we voor kwaliteit!

Betrouwbare PCB partner

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs

Mogelijkheden en types High Tech PCBA

Ook een High Tech PCBA start natuurlijk altijd met een bare board, een PCB. Bij Infinity High Tech Solutions B.V. verzorgen we de complete inkoop voor je en zijn we in staat om verschillende types te assembleren. Bijvoorbeeld zoals een 2 tot 18 laags rigid board, flex-rigid board en nog veel meer.

 

Hierdoor zijn wij de geschikte partner voor zowel de prototypes als de 0-serie en mid-series. Doordat we in staat zijn zowel handmatig als machinaal te assembleren kunnen we altijd zo efficiënt mogelijk aan de slag met jouw High Tech PCBA project. Elk project heeft een eigen kijk met een eigen oplossing. Wij werken dan ook het liefst met je samen om het verschil te maken. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing.

Betrouwbare partner voor de beste kwaliteit PCBA

Voor elk project denken wij met je mee en zoeken we de juiste benadering. Wij als Infinity HTS zijn, door onze no-nonsense instelling, in staat om flexibel met je mee te denken. Meedenken in oplossingen doen we graag, ook als dat betekent dat de gebaande paden losgelaten dienen te worden.

Altijd met het uitgangspunt kwaliteit heb je in ons, Infinity HTS, een betrouwbare partner op de lange termijn, dat is ons doel. Heb je vragen? Neem direct contact op via: info@infinityhts.com0031 493 749 123 of via het contactformulier op onze website: https://infinityhts.com/contact/