Skip to content

Kwaliteit

Certificatie van onze kwaliteitssystemen conform ISO 9001:2015 en ISO 13485:2016

Met de ISO9001 certificering voldoen wij aan alle voorwaarden voor een succesvol managementsysteem. Wij combineren structuur, processen en efficiëntie zonder onze flexibiliteit te verliezen.

Steeds meer van onze prototypes bestonden uit medische producten. Om in staat te zijn de productie van deze en komende producties in de medische sector te kunnen en mogen doen, hebben wij tevens het ISO13485 proces naar behoren ingeregeld.

Het behoudt van beide ISO certificaten zijn een ongoing proces waarbij wij continu kijken naar mogelijkheden tot verbetering van onze processen en systemen.

Download certificaten:

graphic-testing

Daarnaast werken wij conform IPC-A-610E Acceptabillity of Electronic Assemblies. Deze richtlijn is essentieel voor het waarborgen van de kwaliteit van elektronische assemblages. De norm schetst specifieke vereisten om de geschiktheid en betrouwbaarheid te controleren met betrekking tot plaatsing van componenten, solderen en reinigen.

Wij werken met het ERP systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central voor alle kantoor aangelegenheden. In de productie werken wij met Aegis.