Skip to content

Over ons - Infinity High Tech Solutions

To infinity and beyond…

Herken je dat gevoel? Zoveel projecten die lopen, deadlines die gehaald moeten worden, allemaal losse eindjes die nog aan elkaar geknoopt moeten worden… Hoe fijn is het dan om mensen in je netwerk te hebben waar je op kunt vertrouwen? Een mail met een aantal duidelijke vragen om je project op te kunnen starten, een telefoontje om je te melden dat alles op schema loopt en dan een mail met de track and trace code van je pakket.. Je producten zijn klaar en komen je kant op.

Bij Infinity High Tech Solutions geloven we dat er voor elk project een perfecte projectaanpak is.

graphic-testing

Echte mensen maken je offerte en bekijken real time voorraden.

Geen achterliggende software, geen maar, duidelijkheid vanaf de ontvangst van je offerte.

Kennis en know-how in combinatie met passie voor technologie.

Waarom zou je je bezig gaan houden met ‘randzaken’, wij zorgen dat je je producten op tijd in huis hebt.

Korte communicatielijnen en een open cultuur.

1 aanspreekpunt van offerte aanvraag tot levering, makkelijker kan niet.

What you see is what you get.

We houden niet van addertjes onder het gras en kleine lettertjes. Samenwerking is the key.

Mocht je je nu nog afvragen waarom we gestart zijn met Infinity High Tech Solutions dan kunnen we daar een kort maar krachtig antwoord op geven. Ons bedrijf is geboren uit passie voor het vak. Wij geloven dat je door samenwerking, met respect en met kennis ontzettend veel kunt bereiken samen. Net zoals onze persoonlijke ontwikkeling nooit stil staat, staat ook de technologie niet stil. Zolang je bereid bent flexibel te zijn een mee te groeien met de wereld om je heen zijn de mogelijkheden voor beide partijen oneindig. Zie hier ook gelijk het ontstaan van de bedrijfsnaam.

Infinity High Solutions is opgericht in 2020 en gevestigd in Someren.

Wat ik zo fijn vind aan de samenwerking? Ik vind het prettig dat we ontzorgd worden door jullie. Vaak genoeg aan een nummer of oude offerte om de juiste gegevens boven te halen. Ook voorraden worden netjes beheerd door jullie. Het is prettig om met jullie te werken, denken mee niet alleen maar willen verkopen.
John Schouten
NTS Wijchen
Werken met de mensen van Infinity HTS is een feest. In het complexe vakgebied van PCB assemblage is het bijzonder dat deze gedreven mensen steeds weer een perfect resultaat weten neer te zetten. Of het nu gaat om het maken van een paar prototypes of om middelgrote series, alles wordt gemaakt met volle aandacht en liefde voor het vak. Bij het maken van afspraken zijn ze flexibel, realistisch en goed voor hun woord. Kortom, bijzondere mensen die een bijzonder bedrijf met bijzondere performance neer weten te zetten.
Casper van Doorne
Pink Fluffy Unicorns BV
De redenen voor mij om voor de samenwerking met Infinity te kiezen is vanwege de betrokkenheid. Juist bij proto’s, proof of concepts is dat essentieel om achteraf niet met vervelende verassingen geconfronteerd te worden. In algehele zin is de samenwerking gewoon heel erg goed, waardoor ik me volledig op het ontwerp kan focussen.
Jeroen van Wanrooij
ASML
Vandaag mijn eindklant ook gesproken over de assemblage die jullie gedaan hebben, de boards hebben ze allemaal aan de praat gekregen geen problemen en dus is de assemblage ook prima gedaan door jullie, Dat is dus goed nieuws, niet alleen voor hun ook voor mij dat ik er een goed assemblage adres bij heb voor de toekomst.
Ronald Otter
RONEDA PCB design Consultancy
Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Infinity HTS. Snelle offerte, duidelijke afspraken en mooie producten op tijd geleverd, en ook nog eens netjes verpakt.
Ronald van der Voort
EPEON, specialist Power Electronics & Electromechanics

It’s kind of fun to do the impossible… Keep moving forward, opening new doors and doing new things.

Offerte aanvragen?

2 weken wachten op een offerte? Normaliter mag je van ons binnen 3 dagen een offerte verwachten met daarin een passende aanbieding. Stuur je aanvraag naar sales@infinityhts.com of… Bel ons gewoon even, wij staan u graag te woord.