Skip to content

2020…. het jaar is alweer bijna voorbij

Foto van Infinity <br>High Tech Solutions

Infinity
High Tech Solutions

Facebook
LinkedIn

2020….  Een jaar om nooit te vergeten…

Op 1 april 2020 opende Infinity High Tech Solutions B.V. haar deuren. In een periode vol corona onzekerheid hebben wij keihard ge(net)werkt om een klantenbestand op te bouwen voor een  stabiele basis voor de toekomst. Kan dat in deze periode?

Dat is iets wat wij onszelf natuurlijk ook af en toe hebben afgevraagd. Ook hier waren slapeloze nachten en soms wat twijfel echt wel aan de orde. Gaat Nederland op slot, blijft alles wel lopen, gaan we klanten kunnen overtuigen zonder dat bezoek mogelijk is, komt er toch nog een dip in elektronica land en natuurlijk wat gaat de toevoer aan grondstoffen doen?

Ondertussen is het alweer 18 december. Het jaar is voorbij gevlogen, een jaar vol emoties maar waar wij nu al met trots op terug kijken. Wij hebben een prachtige start gemaakt met inmiddels meer dan  (45!) bedrijven waar wij met trots voor werken. Dat aantal zal in 2021 zeker doorgroeien gezien de positieve reacties op onze 3 kernwaarden flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. Naast investeringen in ons machinepark, en er staan nog wat mooie investeringen klaar voor 2021, hebben we vooral geïnvesteerd in onze medewerksters. We hebben extra ‘dames-krachten’  aangetrokken en hebben nog een vacature openstaan!

Wij willen dan ook iedereen die ons in dit eerste jaar het vertrouwen heeft gegeven om onszelf te mogen bewijzen heel erg bedanken! We weten zeker dat we jullie niet teleurgesteld hebben.

Infinity High Tech Solutions B.V. wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

We zien jullie in 2021 graag weer terug!

We maken er een nog mooier jaar van dan 2020,  want ondanks alles was 2020 stiekem al voor ons een top jaar!