Skip to content

PCB Assemblage

Wat is PCB assemblage?

PCB assemblage is een onmisbare schakel binnen de electronica. PCBA’s ofwel Printed Circuit Board Assembly vormen namelijk de basis van bijna elk electronisch systeem. Voor het assembleren van je PCB’s zoek je natuurlijk een partner met de juiste kennis en meer dan voldoende ervaring.

Assemblage PCB prototype

Bij Infinity High Tech Solutions B.V. ben je dan ook aan het juiste adres voor het assembleren van prototypes en series PCBA’s. Of het nu gaat om handmatige assemblage van prototype’s (zowel SMD als THT), machinale assemblage, bare boards, wirebonden, presfitten, reinigen of repairs… wij bieden de juiste oplossing. Kwaliteit, prijs, flexibiliteit, betrouwbaarheid, korte lijnen en meedenken met de klant staan centraal in onze werkwijze.

Wij verzorgen de volledige inkoop, uiteraard volgens de aanwezige specificaties, en tegen de beste condities. Zodra we al het materiaal voor uw project in huis hebben starten we met de productie.

Betrouwbare PCB partner

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs

Kennis en ervaring in PCB Assemblage

Product- en component kennis zijn bij ons meer dan volop aanwezig. Voor prototype’s bieden wij handmatige assemblage aan, wat een kostenbesparing is ten opzichte van machinale assemblage. Bij sommige projecten kan het juist weer gunstiger zijn om een combinatie te maken met handmatige en machinale assemblage. Voor elk project zoeken wij de juiste benadering.

Kwalitatief hoogstaande PCBA

Wij streven naar het leveren van een kwalitatief hoogstaande PCBA die overeenkomt met de door jou gestelde wensen en eisen. Het is ons doel om een betrouwbare partner te zijn voor de lange termijn op het gebied van assemblage en ondersteuning.