Skip to content

PCB X-Ray

PCB X-Ray

Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van onder andere BGA componenten waarbij een X-Ray inspectie noodzakelijk is. BGA’s zijn componenten waarbij de soldering volledig aan de onderkant van het betreffende component geplaatst is. De meest betrouwbare methode om te controleren of deze soldeerverbinding wel juist geplaatst is, is door middel van een PCBA X-Ray inspectie. Een methode die voor Infinity HTS vanzelfsprekend is. Wij hebben de nodige kennis, machines en ervaring in huis om een complete PCBA X-Ray inspectie te kunnen waarborgen. Met onze juiste vaardigheden en no-nonsens instelling zijn wij de juiste partner voor jou als het gaat om de juiste assemblage en PCB X-Ray inspectie voor de betreffende componenten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

PCBA X-Ray Inspectie in het soldeerproces

Een PCBA X-Ray inspectie is de afgelopen jaren flink toegenomen als een nieuw type technologie. Deze inspectie kan verschillende aspecten van de productie van printplaten monitoren. Niet alleen kan het de soldeerverbindingen van onder andere BGA’s controleren, maar ook kunnen er veel defecten in deze soldeerverbindingen aan het licht komt die normaal gesproken op het oog niet zichtbaar zijn.

Betrouwbare PCB partner

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs

In-house expertise

Mocht er blijken dat er een printplaat toch niet geheel juist functioneert, dan heeft Infinity HTS de in-house mogelijkheid dit te controleren en de oorzaak te achterhalen. Daardoor zijn wij in staat een continue mate van controle en kwaliteit te kunnen waarborgen. Te allen tijde worden plaatsingen, thumbstoning etc. geverifieerd door middel van optische inspectie. Door gebruik te maken van ons machinepark en deskundige medewerkers leveren wij de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Kennis en ervaring in X-Ray inspectie

Product- en component kennis zijn bij ons meer dan aanwezig. Wij streven naar hoogwaardige, kwalitatief hoogstaande PCBA’s die overeenkomen met de gestelde eisen en wensen. Ons doel is om een betrouwbare partner te zijn voor de lange termijn, zeker op het gebied van PCBA X-Ray inspectie. Wij kunnen je de nodige ondersteuning bieden en vinden de beste oplossingen voor jouw project. Ook als daardoor eventuele gebaande paden losgelaten dienen te worden.

Heb je vragen? Neem direct contact op via: info@infinityhts.com0031 493 749 123 of via het contactformulier op onze website: https://infinityhts.com/contact/