Skip to content

PCBA Design

PCBA Design

PCBA Design, oftewel het proces dat doorlopen wordt om een mooi uitgewerkte printplaat te realiseren. Een traject wat zeker niet eenvoudig is, er zijn veel stappen die doorlopen moeten worden. Infinity HTS is jouw juiste partner voor dit traject. Wij denken graag met je mee in oplossingen voor de beste kwaliteit PCBA. Heb je interesse of nog heel veel vragen? Neem gerust contact met ons op.

PCBA Design proces

Het ontwikkelen van een kwalitatief hoogstaande PCB, dat is het uiteindelijke doel. Maar voordat dit het geval is zijn er veel stappen die doorlopen moeten worden binnen het PCB Design proces. Wij leggen er hieronder een aantal voor je uit.

PCBA schematisch ontwerp

Altijd is de eerste stap bij het PCBA Design, een schematische tekening van de printplaat. Hier worden keuzes gemaakt in o.a. componenten, materiaalkeuzes en het soort PCB die aan de hand van de eisen en wensen wordt samengevat. Aan de hand daarvan kan Infinity HTS voor je te werk gaan. Wij hebben alle tools en mensen in huis om gericht aan het werk te gaan.

Realiseren van de PCB

De tweede stap is de daadwerkelijke realisatie van de printplaat. Alle gekozen componenten worden professioneel en met een vaste hand (handmatige assemblage) geplaatst. Ook kan machinale assemblage nodig zijn, hierin denken we graag met je mee. Door middel van de schematekening wordt duidelijk op welke manier de componenten met elkaar moeten worden verbonden. Door contacten over de hele wereld hebben wij het voordeel dat de doorlooptijd erg kort kan zijn en zorgen wij uiteraard voor de beste kwaliteit. Zodra het PCBA Design compleet is wordt er een eerste PCB prototype gemaakt.

Kwaliteitscheck PCBA Design

Als laatste stap, zodra het eerste prototype is gemaakt, volgt er een kwaliteitscheck. Hier wordt het gecontroleerd op functionaliteit en kwaliteit. Werkt alles naar behoren? Zijn er nog aanpassingen nodig? Indien alles prima in orde is gaan we aan de slag met de vervolg aantallen. Door gebruik te maken van ons machinepark en deskundige medewerkers leveren wij de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Betrouwbare partner in PCBA Design

Wij als Infinity HTS zijn, door onze no-nonsense instelling, in staat om flexibel met je mee te denken in het PCB Design traject. Meedenken in oplossingen doen we graag, ook als dat betekent dat de gebaande paden losgelaten dienen te worden. Altijd met het uitgangspunt kwaliteit heb je in ons, Infinity HTS, een betrouwbare partner op de lange termijn, dat is ons doel. Wij denken graag met je mee.

Heb je vragen? Neem direct contact op via: info@infinityhts.com0031 493 749 123 of via het contactformulier op onze website: https://infinityhts.com/contact/

Betrouwbare PCB partner

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs