Skip to content

PCBA Manufacturing

PCBA Manufacturing: een essentiële schakel in elektronica

Een PCBA Manufacturing, ook wel PCBA-fabricage genoemd, is een essentiële schakel in de elektronica. Elektronica kunnen we tot op heden niet meer uit ons leven denken. Alles in ons dagelijks leven bevat elektronische componenten, denk aan smartphones, computers en nog veel meer. Het ontwerpen en maken van deze printplaten vergt kennis, kunde en ervaring. Iets wat voor Infinity High Tech Solutions vanzelfsprekend is. Wij kunnen je dan ook helpen in het complete PCBA Manufacturing proces. Oftewel, jouw betrouwbare partner voor elk project, van A tot Z. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee in oplossingen en mogelijkheden.

Het PCBA fabricageproces

Het PCBA fabricageproces begint met het kiezen van de juiste componenten. Infinity high Tech Solutions heeft alle tools en mensen in huis om zowel handmatig als machinaal te werk te kunnen gaan. Onze in-house inkoopafdeling schaft waar nodig de benodigde componenten aan. Door contacten over de hele wereld hebben wij het voordeel dat de doorlooptijd erg kort kan zijn en zorgen wij uiteraard voor de beste kwaliteit.

Betrouwbare PCB partner

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs

Handmatige of automatische montage van componenten

Het PCB-assemblageproces bestaat uit verschillende geautomatiseerde en / of handmatige stappen. Zodra de onderdelen voor een project binnen zijn, kunnen we starten met de productie. Dit kan zowel handmatig als machinaal gedaan worden. Door onze vakkundige specialisten met een zeer vaste hand kunnen we met handmatige assemblage snelheid en nauwkeurigheid garanderen.

Elk project vergt een eigen kijk met een eigen oplossing. Wij werken dan ook het liefst samen om een voorsprong te hebben op een markt waar snelheid en flexibiliteit het verschil kan maken. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing.

Na voltooiing van het fabricageproces wordt er grondig gecontroleerd en geïnspecteerd zodat de kwaliteit van de PCBA gewaarborgd kan blijven. Wanneer gewenst kunnen er altijd controle rapporten meegeleverd worden. Door gebruik te maken van ons machinepark en deskundige medewerkers leveren wij de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Betrouwbare partner in PCBA Manufacturing

Door onze no-nonsense instelling zijn wij in staat om flexibel met je mee te denken in het PCB Manufacturing proces. Mee te denken in oplossingen en de gebaande paden eventueel los te laten (natuurlijk altijd met kwaliteit als speerpunt). Een betrouwbare partner op lange termijn, dat is ons doel! Wij denken graag met je mee.

Heb je vragen? Neem direct contact op via: info@infinityhts.com0031 493 749 123 of via het contactformulier op onze website: https://infinityhts.com/contact/