Skip to content

PCBA Prototype

Als je een PCBA prototype nodig hebt is het belangrijk om met een betrouwbare partner samen te werken die jouw prototype snel en met de juiste kwaliteit kan leveren. Daarnaast wil je dat wij flexibel met je meedenken en terugkoppeling geven over eventueel gevonden issues. Onze missie is dan ook om snel en flexibel kwalitatief hoogstaande prototypes te leveren. Door de combinatie van hightech apparatuur, software en een team van ervaren mensen kunnen wij dit.  Wil je meer informatie of een offerte aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Voor de assemblage van jouw prototypes hebben wij de keuze uit handmatige assemblage of machinale assemblage. Niet elke prototype wil je machinaal gemaakt hebben. Dit kan zijn uit het oogpunt van tijd maar ook kostenbesparing. Voordat wij beginnen met het produceren van een nieuw prototype zal een uitgebreide pre-productie analyse worden uitgevoerd. De projectgegevens zullen worden beoordeeld tijdens het maken van de offerte. Het doel hiervan is fouten in de productie als gevolg van mogelijke errors in de data zoveel mogelijk voorkomen.


Bij Infinity High Tech Solutions B.V. verzorgen we de complete inkoop voor je en zijn we in staat om verschillende types prototype printplaten te assembleren. Denk bijvoorbeeld aan een 2 tot 18 laags Rigid Board, een Flex-Rigid Board of zelfs een volledig Flex Board.

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs

Het is verstandig alvorens een volledige serie te produceren eerst een PCBA prototype te assembleren. De voordelen van het bestellen van een prototype zijn o.a.:

  • Detecteer ontwerpfouten in een vroeg stadium 
  • Kleine aantallen om testen uit te kunnen voeren
  • Optie tot ‘on-the-go’ aanpassingen
  • Wijzigingen kunnen achteraf makkelijk toegepast worden
  • Bespaar op kosten en in tijd

Infinity High Tech Solutions heeft alle tools, kennis en kunde in huis om zowel handmatig als machinaal te kunnen assembleren. Elk project vergt een eigen kijk met een eigen oplossing. Door samen te werken geven we jullie een voorsprong op een markt waar snelheid en flexibiliteit het verschil maken. 

Wij denken graag met je mee vanaf je prototype tot aan je series. Oplossingen bedenken en de gebaande paden los laten waar nodig, door onze no-nonsense instelling zijn wij hierdoor flexibel en is er veel mogelijk. Uiteraard staat kwaliteit bij ons altijd voorop. Heb je vragen of ben je benieuwd of wij een match voor je kunnen zijn? Neem direct contact op via: info@infinityhts.com, 0031 493 749 123 of via het contactformulier op onze website: https://infinityhts.com/contact/