Skip to content

PCBA

PCBA

De PCBA, oftewel de geassembleerde PCB, is een onmisbare schakel binnen de elektronica. Een PCBA vormt namelijk de basis van bijna elk elektronisch systeem. De afkorting PCBA staat voor Printed Circuit Board Assembly. Kortweg dus de PCB nadat alle componenten en onderdelen zijn gesoldeerd en geïnstalleerd en het board de elektronische functie kan vervullen waarvoor het ontworpen is.  

Hoge kwaliteit PCBA en jarenlange ervaring

Ben je op zoek naar een partner met de juiste kennis en ervaring in het assembleren van PCB’s? Dan zit je goed bij Infinity High Tech Solutions B.V.. Product- en component kennis zijn bij Infinity High Tech Solutions volop aanwezig. Bij ons streven we altijd naar kwalitatief hoogstaande PCBA’s. Een hoge kwaliteit PCBA die overeenkomt met de door jou gestelde eisen en wensen. Wil je meer informatie of een offerte aanvraag doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Betrouwbare PCB partner

Handmatige assemblage

Machinale assemblage

Bare boards

Wirebonden

Presfitten

Reinigen

Repairs

Diverse mogelijkheden en types PCBA

De PCBA start natuurlijk altijd met een bare board, ofwel een PCB. Bij Infinity High Tech Solutions B.V. verzorgen we de complete inkoop voor je en zijn we in staat om verschillende types te assembleren. Denk hierbij aan een 2 tot 18 laags rigid board, een flex-rigid board of zelfs een volledig flex board. Hierbij zijn wij de geschikte partner voor zowel de prototypes als de 0-serie en mid-series. Doordat we in staat zijn zowel handmatig als machinaal te assembleren kunnen we altijd zo efficiënt mogelijk aan de slag met jouw project. Voor elk project denken wij met je mee en zoeken we de juiste benadering.

Betrouwbare partner voor je juiste PCBA’s

Door onze no-nonsense instelling zijn wij in staat om flexibel met je mee te denken. Mee te denken in oplossingen en de gebaande paden los te laten (natuurlijk altijd met kwaliteit als speerpunt). Het is ons doel om een betrouwbare partner te zijn voor de lange termijn. Wij denken graag met je mee.

Heb je vragen? Neem direct contact op via: info@infinityhts.com, 0031 493 749 123 of via het contactformulier op onze website: https://infinityhts.com/contact/