Skip to content

Assemblage medewerk(st)er High Tech

Ben jij onze nieuwe pietje precies? Haal jij de drive uit het perfect handmatig assembleren van PCB’s? Schrik jij niet van een microscoop en een pincet… dan zoeken wij jou! We zijn op zoek naar een assemblage medewerk(st)er in een high tech omgeving die de ambitie heeft om door te groeien naar assemblage en repair specialist.

Wat jij doet

Als assemblage medewerk(st)er bij Infinity High Tech Solutions B.V. ben je niet zomaar een soldeermedewerk(st)er. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele project van voorbereiding tot en met assemblage. De projecten waar jij op ingepland staat zijn dus jouw verantwoordelijkheid. Je doet een componenten check naar aanleiding van een bomlijst. Zorgt dat de PCB’s voor het assemblage proces vrij van vocht zijn gemaakt in de daarvoor bestemde oven. Eenmaal alles voorbereid zorg je dat de soldeerpasta aangebracht wordt op de PCB, handmatig of met behulp van onze EKRA stencilmachine. Daarna ga je al de aangeleverde componenten via een tekening/schema plaatsen. Als je al je printen hebt geassembleerd zorg je dat ze worden gesoldeerd in onze vapor phase. Zitten er THT componenten op, dan soldeer je deze handmatig of bij grotere aantallen soldeert jouw collega ze met de Selectief Soldeermachine. Natuurlijk kijk je zelf nog even secuur je eigen werk na en als laatste gaat een andere collega de eindinspectie uitvoeren. Je zorgt dat je projecten netjes ingepakt worden en klaar staan om naar de eindklant verzonden te worden. Naast het assemblage proces krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar repair specialist. Handmatig vervangen van BGA’s / LGA’s, leggen van draden etc etc.

Werkomgeving

Bij Infinity High Tech Solutions B.V. krijg je een werkomgeving waarin je samenwerkt met een klein team van enthousiaste en perfectionistische collega’s. Je krijgt bij ons een uitdagende en zelfstandige rol met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een klein en snel groeiend no-nonsense bedrijf waar we direct communiceren en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Kortom een organisatie met veel ambities en die volop in ontwikkeling is en waar jouw talenten en kwaliteiten worden gewaardeerd.

Wie jij bent

Je bent kwaliteitsgericht, ondernemend en positief ingesteld… daarbij behoudt je altijd het overzicht. Je kunt je goed concentreren en hebt geen moeite met het werken binnen een hectische werkomgeving. Daarnaast kun je een grapje op zijn tijd wel waarderen. 

Je bent leergierig en hebt interesse in de steeds veranderende High Tech wereld. 

Wat wij zoeken in een Assemblage Mederwerk(st)er

Wat bieden wij jou?

Over ons

Op 1 april 2020 is Infinity High Tech Solutions B.V. gestart in Someren. Wij zijn ontstaan vanuit de passie voor ons vak, het assembleren van high tech printplaten. Hierbij specialiseren wij ons in de assemblage van prototypes en kleine tot mid-series. We doen dit zowel handmatig als machinaal. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Ons motto is niet voor niks.. “To Infinity and Beyond”. Hierbij werken wij niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Op dit moment bestaat ons team uit 11 personen.

Solliciteren?

Wil jij die kans aanpakken om mee te werken aan de groei van Infinity High Tech Solutions B.V.?
Pak dan nu je kans en solliciteer direct!

Stuur je motivatie en CV naar inge@infinityhts.com.

Wil je meer weten?
Bel dan met Inge Kaijen, telefoonnummer +31 (0) 493 749 123