Skip to content

Junior / Senior Projectleider High Tech

Ben jij die alleskunner? Start bij ons als Junior / Senior projectleider in een high-tech omgeving, waar jij invloed hebt in het volledige proces van offerte aanvraag tot levering aan onze eindklant. Komt ‘goed genoeg’ niet voor in jouw woordenboek en ben je altijd op zoek naar de punten die beter kunnen? Lees snel verder!

Wat jij doet

Na een gedegen inwerkperiode als werkvoorbereider (afhankelijk van je ervaring) groei jij door naar projectleider. Je start met het opbouwen van kennis en kunde met betrekking tot componenten en het assemblage proces. Dit doe je door het voorbereiden van klantdata, het inkopen van orders, het verwerken van leveringen, en het voorbereiden van projectinformatie ten behoeve van productie. Zodra jouw basis kennis dusdanig op niveau is groei je door naar projectleider! Vanaf dit moment ga jij zelfstandig aan de slag met projecten. De nadruk in deze functie ligt op het klantcontact en commercieel administratieve taken. Je hebt als projectleider continu contact met opdrachtgevers. Je bent voor hen het aanspreekpunt via de telefoon, de e-mail en in sommige gevallen ook face-to-face. Je calculeert de offertes, plant de werkzaamheden in de productie waarbij het opleveren van projecten binnen de tijd, van de juiste kwaliteit en binnen het geplande financiële plaatje gerealiseerd wordt.

Werkomgeving

Bij Infinity High Tech Solutions B.V. streven we naar een continue ontwikkeling binnen je functie, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Je krijgt bij ons een uitdagende en zelfstandige rol met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf een spil binnen het bedrijf te maken. We zijn een klein en snel groeiend no-nonsense bedrijf waar we direct communiceren en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Wie jij bent

Klantgericht, kwaliteitsgericht, ondernemend en positief ingesteld… Daarbij behoud je het overzicht in een drukke mailbox, breng je structuur aan in je werkzaamheden en stel je prioriteiten. Je werkt volgens vaste procedures en houdt ervan om alles goed te regelen.
Met jouw communicatieve vaardigheden weet je de opdrachtgever aan je te binden, je herkent vragen en problemen en weet deze ook op te pakken. Je bent nieuwsgierig, open en transparant. Als je vastloopt of vragen hebt, durf jij dit op tijd te delen.

Wat wij zoeken in een projectleider

Wat bieden wij jou?

Over ons

Op 1 april 2020 is Infinity High Tech Solutions B.V. gestart in Someren. Wij zijn ontstaan vanuit de passie voor ons vak, het assembleren van high tech printplaten. Hierbij specialiseren wij ons in de assemblage van prototypes en kleine tot mid-series. We doen dit zowel handmatig als machinaal. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Ons motto is niet voor niks.. “To Infinity and Beyond”. Hierbij werken wij niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Op dit moment bestaat ons team uit 11 personen.

Solliciteren?

Wil jij die kans aanpakken om mee te werken aan de groei van Infinity High Tech Solutions B.V.?
Pak dan nu je kans en solliciteer direct!

Stuur je motivatie en CV naar inge@infinityhts.com.

Wil je meer weten?
Bel dan met Inge Kaijen, telefoonnummer +31 (0) 493 749 123