Skip to content

Werkvoorbereid(st)er

Sta jij klaar voor de klant en je collega’s? Start bij ons als werkvoorbereider in een high-tech omgeving, waar jij invloed hebt in het volledige proces van offerte aanvraag tot levering aan onze eindklant. Breng jij structuur aan in je werk, heb je graag het overzicht en loop je liever niet achter de feiten aan? Lees snel verder!

Wat jij doet

Jij bent de steunpilaar en back-up voor de projectleiders en weet precies waar je mee bezig bent. Je zorgt ervoor dat de complete klantdata gereed is om de offerte uit te kunnen brengen. Dit betekend dat jij real-time voorraden controleert, prijzen opvraagt en waar nodig deze uit onderhandeld met de leverancier, PCB data controleert op bruikbaarheid etc. etc.. Zodra de offerte naar de klant verzonden is door de projectleider kom jij weer in beeld zodra we de order ontvangen. Is er aangepaste data?  Moeten er wijzigingen aangebracht worden? Aan de slag! De inkoper start nu met inkopen van de onderdelen (wanneer jij er de tijd voor hebt kan dit absoluut ook door jou gedaan worden) en dan dient alle data verwerkt te worden voor de productie. Dit betekend dat alle data verwerkt dient te worden in Factory Logix. Komen alle onderdelen binnen? Dan kun jij ook ingezet worden om deze met behulp van onze X-ray counter te controleren en te voorzien van de juiste coderingen. Je leest het al! Deze functie kan zo uitgebreid worden als wat binnen jouw kunnen ligt.  

Werkomgeving

Bij Infinity High Tech Solutions B.V. streven we naar een continue ontwikkeling binnen je functie, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Je maakt deel uit van een enthousiast team met 11 gedreven collega’s. 

Je krijgt bij ons een uitdagende en zelfstandige rol met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf een spil binnen het bedrijf te maken. We zijn een klein en snel groeiend no-nonsense bedrijf waar we direct communiceren en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Wie jij bent

Klantgericht, kwaliteitsgericht, ondernemend en positief ingesteld… Daarbij behoud je het overzicht in een drukke mailbox, breng je structuur aan  in je werkzaamheden en stel je prioriteiten. Je werkt volgens vaste procedures en houdt ervan om alles goed te regelen.

Met jouw communicatieve vaardigheden weet je de projectleiders op de hoogte te houden en krijg je alles voor elkaar bij onze leveranciers. Je herkent vragen en problemen en weet deze ook op te pakken. Je bent nieuwsgierig, open en transparant. Als je vastloopt of vragen hebt, durf jij dit op tijd te delen.

Wat wij zoeken in een werkvoorbereid(st)er?

Wat bieden wij jou?

Over ons

Op 1 april 2020 is Infinity High Tech Solutions B.V. gestart in Someren. Wij zijn ontstaan vanuit de passie voor ons vak, het assembleren van high tech printplaten. Hierbij specialiseren wij ons in de assemblage van prototypes en kleine tot mid-series. We doen dit zowel handmatig als machinaal. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Ons motto is niet voor niks.. “To Infinity and Beyond”. Hierbij werken wij niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Op dit moment bestaat ons team uit 11 personen.

Solliciteren?

Wil jij die kans aanpakken om mee te werken aan de groei van Infinity High Tech Solutions B.V.?
Pak dan nu je kans en solliciteer direct!

Stuur je motivatie en CV naar inge@infinityhts.com.

Wil je meer weten?
Bel dan met Inge Kaijen, telefoonnummer +31 (0) 6 237 88 617