Skip to content

Allround SMD-Operator High Tech

Wil jij meer dan alleen de SMD-productielijnen draaiende houden? Wil jij je bezig houden met het gehele proces van SMD progamma maken tot het afronden van je project? Dan bieden wij jou een veelzijdige en verantwoordelijke functie, op een dynamische plek in een snelgroeiende organisatie.

Wat jij doet

Als allround SMD-Operator bij Infinity High Tech Solutions B.V. ben je niet zomaar een SMD-Operator. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele project van voorbereiding tot en met assemblage. De projecten waar jij op ingepland staat zijn dus jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt dat het SMD of Selectief Soldeer – programma gemaakt is. Je doet een componenten check naar aanleiding van een bomlijst. Zorgt dat de PCB’s voor het assemblage proces vrij van vocht zijn gemaakt in de daarvoor bestemde oven. Eenmaal alles voorbereid zorg je dat de soldeerpasta aangebracht wordt op de PCB met behulp van onze EKRA stencilmachine. Als alle PCB’s zijn geassembleerd zorg je dat ze worden gesoldeerd in onze vapor phase. Vindt je het daarnaast leuk om ook handmatige plaatsingen te doen, dan mag je ook eventuele naplaatsingen verwerken op je PCB’s.

Werkomgeving

Bij Infinity High Tech Solutions B.V. streven we naar een continue ontwikkeling binnen je functie, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Je maakt deel uit van een enthousiast team met 11 gedreven collega’s. 

Je krijgt bij ons een uitdagende en zelfstandige rol met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf een spil binnen het bedrijf te maken. We zijn een klein en snel groeiend no-nonsense bedrijf waar we direct communiceren en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Wie jij bent

Jij bent een enthousiast, kwaliteitsgericht, ondernemend en positief ingesteld persoon. De klant en de gevraagde kwaliteit staat bij jou altijd op nummer 1.  Je werkt secuur en accuraat en hebt geen moeite met het volgen van vaste procedures. 

Je bent communicatief vaardig en dus niet bang om vragen te stellen en initiatieven te opperen bij je collega’s. Naast het samenwerken in een team kun je ook prima zelfstandig werken. 

Je bent leergierig en staat open voor de ontwikkelingen die in de High Tech nooit stil staan. 

Wat wij zoeken in een Allround SMD-Operator?

Wat bieden wij jou?

Over ons

Op 1 april 2020 is Infinity High Tech Solutions B.V. gestart in Someren. Wij zijn ontstaan vanuit de passie voor ons vak, het assembleren van high tech printplaten. Hierbij specialiseren wij ons in de assemblage van prototypes en kleine tot mid-series. We doen dit zowel handmatig als machinaal. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Ons motto is niet voor niks.. “To Infinity and Beyond”. Hierbij werken wij niet voor, maar mét onze opdrachtgevers. Op dit moment bestaat ons team uit 11 personen.

Solliciteren?

Wil jij die kans aanpakken om mee te werken aan de groei van Infinity High Tech Solutions B.V.?
Pak dan nu je kans en solliciteer direct!

Stuur je motivatie en CV naar inge@infinityhts.com.

Wil je meer weten?
Bel dan met Inge Kaijen, telefoonnummer +31 (0) 493 749 123