Skip to content

Het gezicht achter het bericht…

Picture of Infinity <br>High Tech Solutions

Infinity
High Tech Solutions

Facebook
LinkedIn

Wie zijn die mensen achter Infinity High Tech Solutions B.V. eigenlijk?

Inge Kaijen

Inge Kaijen

35 jaar

Geboren te Etten-Leur

Afgestudeerd aan de NHTV, BBA (Bachelor in Business Administration)

Ik ben opgegroeid als dochter van mijn geweldige ouders, de eigenaren van 2 bloemenzaken, en als zus van 1 broertje. Hard werken en de juiste kijk op de wereld hebben is me dan ook met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hebben me altijd op mijn hart gedrukt dat alles kan zolang je er zelf achter staat en er hard voor werkt.

Als persoon ben ik iemand die zakelijk altijd voor het hoogst haalbare zal gaan. In mijn communicatie ben ik iemand die graag direct, duidelijk en to-the-point communiceert waarbij eerlijkheid een belangrijk goed is. Uiteindelijk zijn we allemaal mens en hebben we allemaal 1 doel, en dat is targets halen, in de ruimste zin van het woord. Ik ben een perfectionist, iets wat zowel in mijn voordeel werkt als ook in mijn nadeel. Buiten de zakelijke hardheid die ik kan hebben ben ik ook een mensen mens. Iedereen heeft recht op respect, waardering, het uitten van zijn/haar mening en een toekomstperspectief.

Ze zeggen altijd dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan… ondernemerschap in dit geval.


Richard Verheggen

Richard Verheggen

44 jaar

Geboren te Budel-Schoot

In de eerste plaats ben ik een trotse vader van 2 zonen , Nick 15 jaar en Ryan 13 jaar.

Mijn krachten liggen in sales en alles wat daarbij komt kijken. Netwerken en stukjes aan elkaar verbinden waarbij je te allen tijde kunt vertrouwen op het team wat achter je staat. Belangrijk voor mij is het nakomen van afspraken, vertrouwen in eigen mensen en partners, vertrouwen winnen van de klant en deze ook behouden. Ik durf te zeggen dat ik ondertussen beschik over een groot netwerk wat door de jaren heen gegroeid is en de nodige ervaring in de branche.


Erik Elizen

Erik Elizen

54 jaar

Geboren te Twello

Afgestudeerd SPD 1 en 2

Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Twello. Ik heb 3 gezonde kinderen en die staan op 1. Ik heb ruim 30 jaar werkervaring waarvan de laatste 20 jaar als ondernemer.

Bij het starten van onze samenwerking heb ik eerst naar het soort bedrijf gekeken en daar ben ik mijn gehele ondernemerschap al werkzaam in. Dus de eerste match was er. Vervolgens heb ik gekeken naar de 2 personen en dan kan ik alleen maar concluderen dat wij qua karakters, kennis en kunde ook complementair zijn. Ik zal mij binnen Infinity High Tech Solutions vooral richten op het financiële aspect en tevens ondersteunend zijn in het organisatorische aspect en de commercie, daar waar ook mijn kracht en ervaring zit.