Skip to content

Wij bestaan 1 jaar!

Foto van Infinity <br>High Tech Solutions

Infinity
High Tech Solutions

Facebook
LinkedIn

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen!!

Wij vieren onze 1ste verjaardag!!!

Op 1 April 2020 openden wij, Infinity High Tech Solutions B.V, na de verbouwing van ons pand, officieel onze deuren. Een jaar geleden alweer, en wat een jaar was het!! Het jaar dat de geschiedenis ingaat als het jaar waarin we aan de start stonden van de ‘Corona-Crisis’. Maar voor ons ook het jaar dat we een diep gekoesterde droom waar konden maken.

We kunnen eerlijk zijn, en dat is voor heel veel ondernemers op dit moment herkenbaar, het is niet altijd makkelijk. Een start-up in Corona tijd horen we vaak, gaat dat wel goed… Absoluut is daarop ons antwoord. We weten wat we kunnen en doen waar we voor staan. Iets waar we allemaal altijd in geloofd hebben en nog steeds. Als ondernemer vecht je altijd voor je bestaan en voor veel van ons geldt dit nu dubbel en dwars. Maar als je je passie hebt gevonden, laat je die niet meer los.

 

Ons eerste jaar als Infinity High Tech Solutions..

Verbouwing en complete inrichting van ons pand aan de Ambachten 7A in Someren;

Samenstellen van ons geweldige team;

Geloven in, staan voor en laten zien wat we kunnen;

Vrijmaken van handen door de aanschaf van onze 3de pick and place machine en onze ERSA selectief soldeermachine;

Toevoegen van nog 2 geweldige personen aan ons team;

50+ bestellende geweldige klanten!

 

1 jaar verder….

en we hebben er allemaal nog net zoveel en misschien nog wel meer zin in dan op dag 1. We willen dan ook al onze (nu al!) trouwe klanten en leveranciers bedanken! Jullie vertrouwen in, en samenwerking met ons heeft ons mede gebracht waar we nu staan en we hopen dit nog vele jaren samen met jullie zo te mogen houden.

DANKJEWEL namens ons hele team!