Skip to content

Het laatste nieuws

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen en de nieuwste nieuwtjes?

Van handmatig naar selectief solderen…

Sinds de start op 1 april 2020 heeft Infinity High Tech Solutions een enorme groei gekend. Tijd voor een volgende stap richting automatisatie. Van handmatig naar selectief solderen was voor ons dus een logische keuze. Smans nv hielp ons in de zoektocht naar een machine die aan al onze behoefte zou voldoen. Dit bleek de Ersa Smartflow 2020 te zijn.
Lees artikel

Wij bestaan 1 jaar!

Op 1 April 2020 openden wij, Infinity High Tech Solutions B.V, na de verbouwing van ons pand, officieel onze deuren. Een jaar geleden alweer, en wat een jaar was het!! Het jaar dat de geschiedenis ingaat als het jaar waarin we aan de start stonden van de ‘Corona-Crisis’. Maar voor ons ook het jaar dat we een diep gekoesterde droom waar konden maken.
Lees artikel

CNY, the year of the Ox… vanaf 12 februari 2021

CNY komt eraan! Wees dus op tijd met het inzetten van je orders voor zowel PCB’s als PCBA Assemblage order.
Lees artikel

2020…. het jaar is alweer bijna voorbij

Wij willen dan ook iedereen die ons in dit eerste jaar het vertrouwen heeft gegeven om onszelf te mogen bewijzen heel erg bedanken! We weten zeker dat we jullie niet teleurgesteld hebben. Infinity High Tech Solutions B.V. wenst jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! We zien jullie in 2021 graag weer terug!
Lees artikel

Even Voorstellen…. onze nieuwe collega Jacqueline!

Vanaf 1 december 2020 wordt ons team versterkt door Jacqueline den Dekker!
Lees artikel

IPC-A-610

Annemarie en Miranda mochten op 2 en 3 juli weer present zijn voor hun herhaalcursus IPC-A-610 bij Etech. Mede dankzij hun jaren ervaring zijn ze natuurlijk beide weer geslaagd. GEFELICITEERD!!
Lees artikel